Det er med tungt hjerte at Beitostølen Live ikke så noen annen utvei enn å melde oppbud. Vi vil begynne med å beklage til alle dere som har kjøpt billetter og alle involverte i det som skulle bli en fantastisk festhelg. Vi er dypt lei oss over å måtte skuffe dere.

Etter tunge år med pandemi og krig i Europa har vårt festivalkonsept, publikums kjøpsvaner og bransjen generelt endret seg betydelig. Med økende konkurranse, stigende priser, krav om forhåndsbetaling i alle ledd, sviktende billettsalg både i år og i fjor, mindre sponsorinntekter samt fravær av offentlig økonomisk støtte, går dessverre ikke regnestykket opp.

Vi har virkelig gjort det vi har kunnet for å skape uforglemmelige øyeblikk på Beitostølen. Takk til alle som har hatt troen på oss, som har kjøpt billetter og som har vært med på reisen siden Sting sto på scenen i 2019. Vi setter stor pris på dere alle sammen.

For refusjon av billettkostnader råder vi dere til å kontakte banken deres hvis de er betalt med kredittkort. For andre betalingsmetoder kontakt Forbrukerrådet .

Vi tar med oss minnene
Takk for oss
Hilsen Beitostølen Live